Domus Magnus

"We zijn zeer gelukkig met de investering van Navitas Capital in Domus Magnus", aldus Mariska Tichem, algemeen directeur van de particuliere woonzorgorganisatie. "Met Navitas Capital hebben we een betrouwbare partner met onderscheidende kennis, kapitaal en ondernemerschap gevonden om de gewenste groei in de particuliere ouderenzorg in Nederland op tempo uit te voeren".

Meer investeringen in kwaliteit, zorg en dienstverlening
Het kapitaal van Navitas Capital wordt in de eerste plaats geïnvesteerd in professionele dienstverlening, maar ook in de zorgvuldig gekozen locaties. "Domus Magnus zoekt naar hoogwaardige locaties, maar dit is uiteindelijk slechts een middel om onze missiel te bereiken", aldus Mariska Tichem. "Voor ouderen is het een grote stap om te verhuizen naar een verpleeghuis, als thuis wonen niet langer mogelijk is. Ze vrezen het wooncomfort en de levensstijl die ze gewend zijn te moeten opgeven. Domus Magnus biedt een alternatief, waarbij we naast een goed en veilig thuis, oog en aandacht hebben voor wat zij belangrijk vinden. Wij zijn aan de bewoners gehecht en behandelen hen als een eigen familielid; liefdevol en met wederzijds vertrouwen."

Domus Magnus startte in 2005 haar eerste particuliere woonzorgvoorziening op landgoed Klein Engelenburg in Brummen. Een monumentaal landhuis met oranjerie werd gerenoveerd en biedt sindsdien luxe en comfortabel onderdak aan ouderen. Sinds de participatie van Navitas Capital in 2007 is de organisatie gegroeid. Zowel qua omvang als professionaliteit. Doelstelling is om de groei net als voorgaande jaren voort te zetten. Dat kan zowel door eigen ontwikkeling dan wel middels overname(s).

Lange termijn horizon
Navitas Capital ziet het inzetten van privaat kapitaal in de zorgsector als een manier om een maatschappelijk verantwoorde bijdrage te leveren aan het Nederlands ondernemerschap. De leidende positie in het particuliere woon/zorg-segment voor senioren zal de komende jaren verder worden uitgebouwd. Deze markt vraagt van een investeringsmaatschappij een lange termijn horizon en de bereidwilligheid ook vervolginvesteringen in de komende jaren te doen. Domus Magnus en Navitas Capital passen derhalve uitstekend bij elkaar.

Mocht u vrijblijvend in gesprek willen om te kijken wat verkoop van een reeds bestaande woonzorgorganisatie betekent en hoe dit in zijn werk gaat of heeft u een mogelijke nieuwe locatie die u onder de aandacht wilt brengen? Neem dan contact op met Pieter-Joost van Dam.

Lees meer op www.domusmagnus.com

Lees verder