BDR

BigData Republic (BDR) is een expert consultancy onderneming in data science & engineering. Het team professionals is gedreven in design, implementatie en industrialisatie van machine learning en AI oplossingen voor klanten in verschillende industrieën. BDR combineert expertise in tech skills met zakelijk advies en faciliteert zo organisaties in het bouwen van hun eigen data driven apparaat. Het delen van kennis, transparantie en persoonlijke groei zijn focus gebieden binnen de cultuur van BDR.

Bij BDR gaat kwaliteit boven kwantiteit, de consultants van BDR zijn zeer gemotiveerd om een duurzame oplossing te leveren. De combinatie van Data wetenschappers, ontwikkelaars en architecten leiden tot oplossingen die niet alleen het probleem verhelpen maar voor de lange termijn een oplossing op maat bieden.  De klanten van BDR bestaan uit grote multinationals, en (semi) overheidsinstanties zoals Ahold Delhaize, Heineken, ING, KLM, NS, en De Nederlandse Politie.

Voorbeelden van typische use cases van de oplossingen van BDR zijn onder andere predictive maintenance in industriële processen en nutsvoorzieningen, gepersonaliseerd advies aan retail consumenten, real-time cyber security analytics van grote data bases, het voorspellen van passagiersstromen en -gedrag, en fraude detectie op basis van transactie-patronen bij financiële instellingen.

Lees meer op www.bigdatarepublic.nl

Lees verder