Updates

27 Juli 2021 leestijd — 3 min

Beter Bed maakte impact in coronatijd

Maart vorig jaar zag de situatie er nog heel anders uit. De directie van Beter Bed hield rekening met een worst case scenario. Maar onzekerheid maakte al binnen enkele weken plaats voor de grootste drukte die Navitas-investering Beter Bed ooit heeft gekend. Ondanks een maandenlange sluiting van de winkels, verbrak de beddenspecialist in coronatijd records. Het succes van Beter Bed hing in deze uitdagende tijd af van de inspanningen van Edmond, Bram en de rest van het transportteam.

15 Juli 2021 leestijd — 6 min

Richard Plugge en Merijn Zeeman zijn elkaars sparringpartner

Beiden hebben diverse sparringpartners in hun netwerk. Maar als het gaat om ‘hun’ wielerploeg, kiezen Richard Plugge en Merijn Zeeman elkaar als ultiem klankbord. Het samen vieren van successen en vooral het elkaar overeind houden tijdens dieptepunten, zorgde voor een vertrouwen wat volgens hen de voorwaarde is voor een goede sparringpartner.

30 Juni 2021 leestijd — 8 min

Binnen bij Delta Wines

Van indrukwekkende wijnen voor de kenner tot wijnen die je voor een paar euro in de supermarkt haalt. Joris Snelten, Ralph Zopfi en Ernst-Jan Koziolek staan te midden van zo’n 11 miljoen flessen, die binnen zes weken richting klanten in Nederland, Polen en Tsjechië gaan.

30 Juni 2021 leestijd — 7 min

Van der Valk: veel verschillen en toch zo herkenbaar

Noem de kers in de appelmoes en de toekan en iedere Nederlander weet over welke horecaonderneming je het hebt. Hoe heeft Van der Valk dat voor elkaar gekregen, terwijl er ook grote verschillen tussen de vestigingen zijn en iedere ‘staak’ vooral ook zijn eigen ding doet? Neven Rick Polman en Jan Broeks, bestuurders van de op een na grootste staak ‘Van der Valk-Luiten’, vertellen hoe de eenheid van vroeger tot op de dag van vandaag voor een ijzersterke cultuur zorgt.