Uit de ondernemingen

11 Mei 2022 leestijd — 2 min

Navitas Capital en MULTIFIX Group bereiken overeenstemming over samenwerking

Navitas Capital heeft overeenstemming bereikt over verwerving van een meerderheidsbelang in MULTIFIX Group, een technische toeleverancier in bevestigingsmaterialen, op maat gemaakte componenten en geassembleerde producten.

3 Mei 2022 leestijd — 1 min

Herman Bramer nieuwe CEO van Dynamo Retail Group

Per 1 juni a.s. treedt Herman Bramer aan als nieuwe CEO van Dynamo Retail Group. Met de komst van Bramer is de directie op volle sterkte om de komende tijd te werken aan een verdere uitbouw en groei van Dynamo als leidende speler in de fietsretail.

30 December 2021 leestijd — 0 min

Navitas breidt belang Beter Bed Holding uit

Navitas Capital heeft eind '21 haar belang in Beter Bed Holding (BBH) - Nederlands grootste slaapspecialist in retail, groothandel en B2B - uitgebreid naar 16,8%. Navitas hield reeds 8,9% van de aandelen van de aan Euronext Amsterdam genoteerde onderneming.

16 December 2021 leestijd — 2 min

Bezoekers kunnen een complete -dag en nacht- slaapomgeving ervaren

Beter Bed heeft zijn eerste Slaap Experience geopend aan het Sontplein in Groningen, de 84e winkel van de slaapexpert in Nederland. De nieuwe Slaap Experience is een voorbeeld voor de Beter Bed-winkel van de toekomst. De opening van de Beter Bed Experience past in de eerder dit jaar gepresenteerde strategie om de fysieke basis te verstevigen door nieuwe winkelformules toe te voegen aan het huidige portfolio.

7 December 2021 leestijd — 2 min

Cohesion sluit aan bij Sparkler netwerk

Per 1 december sluit Cohesion, kennishuis met expertise in Cloud, Infrastructure en DevOps, zich aan bij het Sparkler netwerk. Met de toevoeging van Cohesion zet Sparkler een volgende strategische stap in haar missie om een hoogwaardig ecosysteem te bieden van samenhangende diensten in softwareontwikkeling, data en cloud. Cohesion verbindt zich met de andere bedrijven in het netwerk en blijft zelfstandig en onder eigen merknaam opereren.

19 November 2021 leestijd — 1 min

Delta Wines International slaat vleugels uit in België!

Delta Wines heeft al lange tijd de ambitie om – naast een stevige en gezonde autonome groei – ook een Europese speler van formaat te worden. Dit maakt het mogelijk om de verbindende rol tussen wijnproducent en wijnverkopende klant verder te versterken. Delta Wines, Joris Snelten “Met deze nieuwe stap geven wij een belangrijke impuls aan onze ambitie om een Europese speler van formaat te worden, waardoor wij waardevoller worden voor onze klanten en onze producenten.”

27 Juli 2021 leestijd — 3 min

Beter Bed maakte impact in coronatijd

Maart vorig jaar zag de situatie er nog heel anders uit. De directie van Beter Bed hield rekening met een worst case scenario. Maar onzekerheid maakte al binnen enkele weken plaats voor de grootste drukte die Navitas-investering Beter Bed ooit heeft gekend. Ondanks een maandenlange sluiting van de winkels, verbrak de beddenspecialist in coronatijd records. Het succes van Beter Bed hing in deze uitdagende tijd af van de inspanningen van Edmond, Bram en de rest van het transportteam.

15 Juli 2021 leestijd — 6 min

Richard Plugge en Merijn Zeeman zijn elkaars sparringpartner

Beiden hebben diverse sparringpartners in hun netwerk. Maar als het gaat om ‘hun’ wielerploeg, kiezen Richard Plugge en Merijn Zeeman elkaar als ultiem klankbord. Het samen vieren van successen en vooral het elkaar overeind houden tijdens dieptepunten, zorgde voor een vertrouwen wat volgens hen de voorwaarde is voor een goede sparringpartner.

30 Juni 2021 leestijd — 8 min

Binnen bij Delta Wines

Van indrukwekkende wijnen voor de kenner tot wijnen die je voor een paar euro in de supermarkt haalt. Joris Snelten, Ralph Zopfi en Ernst-Jan Koziolek staan te midden van zo’n 11 miljoen flessen, die binnen zes weken richting klanten in Nederland, Polen en Tsjechië gaan.

30 Juni 2021 leestijd — 7 min

Van der Valk: veel verschillen en toch zo herkenbaar

Noem de kers in de appelmoes en de toekan en iedere Nederlander weet over welke horecaonderneming je het hebt. Hoe heeft Van der Valk dat voor elkaar gekregen, terwijl er ook grote verschillen tussen de vestigingen zijn en iedere ‘staak’ vooral ook zijn eigen ding doet? Neven Rick Polman en Jan Broeks, bestuurders van de op een na grootste staak ‘Van der Valk-Luiten’, vertellen hoe de eenheid van vroeger tot op de dag van vandaag voor een ijzersterke cultuur zorgt.