TKH

TKH is een internationaal opererende groep ondernemingen die gespecialiseerd is in de ontwikkeling en levering van innovatieve systemen en netwerken voor informatievoorziening, telecommunicatie, elektrotechniek en industriële productie. Bij TKH staan niet de soort van activiteiten maar de oplossingen centraal. In de business-segmenten Telecom Solutions, Building Solutions en Industrial Solutions worden basistechnologieën op het gebied van ICT en elektrotechniek uit de diverse werkmaatschappijen veelal in partnership met leveranciers, samengevoegd tot innovatieve totaaloplossingen.

Met vooruitstrevende telecommunicatie-, elektrotechnische en industriële oplossingen voorziet TKH in de behoefte van de opdrachtgevers. Het streven is om continu de klantverwachtingen te overtreffen door het aanbieden van 'best in class'-oplossingen.

Telecom Solutions ontwikkelt, produceert en levert systemen voor outdoor basisinfrastructuur voor telecom- en CATV-netwerken tot aan indoor home networking-toepassingen.

Building Solutions ontwikkelt, produceert en levert oplossingen op het gebied van efficiënte elektrotechniek voor toepassing binnen gebouwen tot aan technische systemen die efficiency-oplossingen aanbieden voor de zorg- en de security-sector. Industrial Solutions, ontwikkelt, produceert en levert oplossingen van speciaal kabel, "plug and play"-kabelsystemen tot geïntegreerde systemen voor de productie van auto- en vrachtwagenbanden.

TKH richt zich op groeisectoren als de zorg, veiligheid, efficiency en communicatie. Met haar circa 5.500 medewerkers is TKH wereldwijd actief. De groei concentreert zich op Noordwest-, Midden- en Oost-Europa en Azië. Daarnaast richt TKH zich op een aantal regio's buiten de genoemde gebieden, waaronder Noord-Amerika en Australië, wanneer het activiteiten binnen de eigen verticale groeimarkten betreft. In 2016 is een omzet van € 1,3 miljard gerealiseerd. TKH staat genoteerd aan de NYSE Euronext Amsterdam en is opgenomen in de Amsterdam Mid Cap Index.

Lees meer op www.tkhgroup.com
Lees verder