ICT

ICT Automatisering ("ICT") is een van origine Nederlandse organisatie, opgericht in 1978. ICT stelt zich tot doel bedrijfs-, productie- en communicatieprocessen bij haar afnemers te versoepelen, te vereenvoudigen en te verbeteren. Dit wordt gedaan op basis van hoogwaardige technologische kennis. Kennis die gepresenteerd wordt in de vorm van inventieve en effectieve product/marktcombinaties. Inventief omdat elke standaardoplossing is verrijkt met actuele technologie. Effectief omdat ICT de branches waarin zij opereert tot in zijn haarvaten kent, zodat ICT bewezen oplossingen op maat levert.

De organisatiestructuur van ICT Automatisering is ingedeeld naar de markt die ICT bedient. ICT kent acht autonome product-markt combinaties: Automotive & Mobility, Logistics & Transport, Water & Infra, High Tech, Manufacturing, Food Chemicals & Pharma, Healthcare en Energy. Iedere unit bestaat uit professionals met specifieke kennis en expertise van producten en processen van een markt. Door krachten van units te bundelen worden producten en diensten sneller opgeschaald naar behoefte voor de klant.

Met de acquisitie van Strypes Bulgaria eind 2014 heeft ICT haar gewenste near shoring capaciteit significant weten te vergroten. ICT realiseerde in 2016 een omzet van circa € 90 miljoen en staat genoteerd op de Amsterdam Smallcap Index.

Lees meer op www.ict.eu
Lees verder