DPA

DPA Group N.V. (“DPA”) richt zich op hoogwaardig advies en duurzame en flexibele inzetbaarheid van specialistische professionals in Nederland. Hierbij richt ze zich op de vakgebieden Finance, Banking & Insurance, Legal & Public en IT & Engineering. Door effectieve selectie en matching voorziet het opdrachtgevers van de juiste specialisten voor vernieuwings- en verandertrajecten, projecten, complexe vraagstukken en tijdelijke vervanging.

Als intermediair in de arbeidsmarkt onderscheidt DPA zich door langlopende relaties met opdrachtgevers en diepgaande kennis en kunde van hun markten. DPA werkt voor klanten als Achmea, ASML, DSM, Essent, IND, Philips en de Rabobank. DPA investeert fors in de professionele en persoonlijke groei van haar medewerkers door coaching, cursussen, training, workshops, competence centers en kennisplatforms en ook door het initiëren van nieuwe opleidingen en traineeprogramma’s via DPA Academy.

De onderneming is in 1992 opgericht als DPA Audit Detachment en kreeg in 1999 als DPA Group een beursnotering aan Euronext Amsterdam. Na het samengaan met de Nederlandse Interim Groep in 2011 voegden onder andere Benkis, Fagro en ConQuaestor Interim Professionals zich bij de groep.

DPA realiseerde in 2016 een omzet van bijna € 126 miljoen. De onderneming bestaat uit vier zelfstandige business units met in totaal ruim 1.400 medewerkers. DPA staat genoteerd aan de NYSE Euronext Amsterdam en is opgenomen in de Amsterdam Small cap Index.

Lees meer op www.dpa.nl
Lees verder