Navisie 

Navisie is het magazine van Navitas Capital. In Navisie spreken ondernemers uit de investeringsbedrijven van Navitas, maar naast andere ondernemers ook mensen zoals topsporters, academici of andere mensen die Navitas inspireren. Mensen die het verschil maken, doorzetten, waarbij het ondernemende karakter en de menselijke maat centraal staan; een goed verhaal zonder opsmuk met bewezen succes.

Navisie in het teken van PARTNERS 

De meest recente Navisie staat in het teken van partners; Amerikaanse autoproducent Henry Ford zei het al: “Bij elkaar komen is een begin, bij elkaar blijven is vooruitgang en met elkaar samenwerken is succes.” Een gezonde bedrijfsvoering valt of staat met een goede, constructieve samenwerking. Deze editie staat dan ook in het teken van partnerschap. Je leest onder meer:

  • wat Richard Plugge en Merijn Zeeman (Jumbo Visma) zoeken in een sparringpartner;
  • hoe Delta Wines groeit, samen met partners;
  • wat volgens wetenschapper Laura Rosendahl Huber succesfactoren voor goed partnerschap zijn;
  • waarom tandems in opkomst zijn;
  • hoe het partnerschap van de makers van Suske en Wiske eruitziet.

Tevens is dit de eerste editie waarvan een deel van de artikelen online is te lezen. Wilt u alle artikelen lezen of leest u de verhalen liever op papier? Vul dan hieronder uw gegevens in. Dan sturen wij u Navisie toe.

Met het versturen van deze aanvraag, verleent u toestemming de NAVISIE maximaal 2 keer per jaar te ontvangen. Bekijk hier onze privacystatement

Navisie bestellen